Nätdejting & 3 topptips som gör dig till en mästerflirtare

masterflirtingEn av de roligaste sakerna med dating på nätet är att det är lätt att flirta. Men för att bli riktigt skicklig på att flirta krävs både övning – och ett par smarta tips på vägen.

Här följer ett par råd och rön för dig som vill ta flirting och nätdejting till nya höjder.

1. Öva på orden
På krogen flirtar man genom kroppsspråk och konversation. På nätet flirtar man genom att skriva till varandra. Flirting på nätet handlar alltså till stor del om att uttrycka sig i skrift. Vill du bli duktig på att flirta på en dejtingsajt, så behöver du följaktligen öva dig på detta uttryck. Känns det svårt till att börja med så ska du inte bli avskräckt. Det är bara att fortsätta öva! En grund är att du stavar rätt och att du är trevlig. Sträva efter detta så är redan halva slaget vunnit. Kreativiteten kommer när du väl satt igång.


2. Ställ öppna frågor till din dejt
Ett utmärkt sätt att få igång en flirt är att ställa öppna frågor. Med öppna frågor så menar vi helt enkelt spörsmål som får den andra personen att berätta om sig själv. Frågorna kan handla om allt möjligt: om intressen, egenskaper, drömmar och mål i livet, vänner, idoler, musik, mat, nöjen och så vidare.

Poängen är att få igång en naturlig dialog som både känner sig sporrade att föra vidare.

3. Håll din dejt på halster
Ett klassiskt knep (som kan slå fel om det inte används med måtta) är att retas en aning med din flirt genom att vänta med dina svar. Men det räcker med några timmar eller någon dag. Man skulle också kunna vända på steken. Om du svarar alltför snabbt och angeläget kan du framstå som desperat.

4. Ge uppriktiga komplimanger
Alla människor älskar att bli bekräftade. Bekräftelse är en av våra största drivkrafter, ett behov som aldrig mättas. Att ge din flirt komplimanger är ett utmärkt sätt att skaffa pluspoäng på. Se dock till att dina komplimanger bottnar i ett ärligt uppsåt.

Lögner kan försvisso ge dig poäng på kort sikt, men är flirten en verklig kandidat till ditt hjärta är det bättre att tänka långsiktigt.

Du kan läsa mer om flirtingens kroppsspråk på den här sidan och flirtingens ABC i det här inlägget.

# Tips på dejtingsajter att testa:


Be2.se

Firstdate

Parship

Shake My World
No comments yet.

Kommentera