4 Varningssignaler Under Dejten

1. Dålig hygien = dejtingens dödare nummer ett
hygienAtt man dyker upp hel och ren till dejten är förstås en självklarhet. God hygien är respekt för andra människor. Och tvärtom: kan personen du ska träffa inte ens bemöda sig med att tvätta sig innan, så är han eller hon förmodligen inte speciellt intresserad av dig.

Eller så befinner sig personen i ett stadie i livet som du förmodligen inte vill vara en del av. Kanske alkoholiserad, drogberoende, deprimerad eller avvikande på något annat sätt. Det kan ju också vara så att duschen råkade vara ur funktion just innan er dejt, men det är ganska osannolikt, eller hur?

Sålunda: är du inte typen som tycker om att ta dig an trasiga människor som ett slags ”projekt”, som tappat luktsinnet eller alltid drömt om en karriär som psykolog, så är detta inte personen för dig.

2. Kommer försent till dejten
Visst kan det hända saker på vägen till dejten. Saker som gör att man kommer försent. Omständigheter som man inte kunde förutse. Vi kan alla missa bussen eller överrumplas av en bil som plötsligt ger upp. Men om personen ifråga dyker upp en halvtimme, timme försent utan någon förklaring eller ursäkt så bör du dra öronen åt dig.

Att komma i tid är ett tecken på respekt för andra människors tid. Och tvärtom: den som kommer notoriskt försent har antingen ett stort problem att ta tag i snarast, eller anser helt enkelt att andra människors tid inte är viktig.

3. Spanar in andra under dejten
Om du hela tiden måste tävla om din dejts uppmärksamhet med andra tjejer eller killar, så är det något som inte stämmer. Åtminstone inte om du är ute efter ett förhållande av det mer seriösa snittet. En genomsnittlig dejt varar någonstans mellan 4-6 timmar och det är inte för mycket Kbegärt att man ägnar en människa uppmärksamhet under denna förhållandevis kort tidsrymd.

4. Pratar i mobiltelefonen titt som tätt
prata-mobilEn sak. När du går på dejt: stäng av mobiltelefonen. Det finns få saker som är så komplett osexiga som en person som använder sin mobiltelefon som en vuxen snuttefilt. Kanske är det ett försök att imponera på dig, ”kolla hur många som ringer till mig helt tiden, jag är en väldig viktig och upptagen person”.

Men hur det än må vara med detta, så är det ett tecken på djup omognad att inte kunna ägna sin uppmärksamhet åt en människa under sociala stunder.

Be en sådan människa att kontakta dig när han eller hon har blivit torr bakom öronen.


# Tips på fler dejtingsajter:


Be2.se

Firstdate

Parship

Shake My World