5 superkassa sätt att ta kontakt med andra singlar på en dejtingsajt

gor-det-inteAtt få kontakt är förstås a och o om du vill bli en framgångsrik nätdejtare. Ju fler intressanta kontakter du kan hamstra, desto större är sannolikheten att du hittar den rätta. (Logiskt, eller hur?)

Men för att få många kontakter behöver du bemästra förmågan att replikera på andras profiler. Och hur gör man det? Och vilka repliker bör man undvika? För att hjälpa dig en bit på vägen tänkte vi framöver lista 5 repliker som du ska sky som pesten.

Kass replik 1 – ”Hör av dig om du känner för det”
Velighet och självömkan är förmodligen två av de sämsta egenskaper du kan skylta med om du vill attrahera någon. Om du inte ger den andra parten en bra anledning att kontakta dig, så kommer det förmodligen inte att ske heller.


Kass replik 2 – ”Vet inte vad jag ska skriva”
Om du inte har något vettigt att skriva till mottagaren av ditt meddelande, så gör det till en regel att låta bli att skriva. Osäkerhet och vaghet funkar sällan särskilt bra i dating på nätet. Ska du ha en chans att sticka ut och få svar på dina meddelanden måste du istället praktisera motsatsen till velighet och vara väldigt, väldigt detaljerad i dina meddelanden.

Kass replik 3 – ”Jag är gammal, ensam och mår dåligt”
Ja, givetvis är det väl ingen som uttrycker sig på det sättet. Poängen är hursomhelst att negativitet sällan fungerar för att skapa kontakter på en dejtingsajt. Alla blir vi äldre, alla har vi delar delar i vår fysik eller i vårt psyke som vi är mindre stolta över.

Men detta är förstås inte egenskaper som vi ska använda för att skapa kontakt med andra människor – i synnerhet inte på en dejtingsajt. Fokusera istället på dina positiva egenskaper. Och i synnerhet såna egenskaper som du har gemensamt med personen du vill kontakta.

Kass replik 4 – ”tjenixen, e du en skön guss eller va bara..lol typ”
Det slags nätslang och uttryck passar kanske bra på Lunarstorm och communities med en snittålder runt tretton, fjorton. Men på en seriös dejtingsajt för vuxna singlar är det rena spetälskan.

Kass replik 5 – ”Är det där dina riktiga bröst?”
Varför plumpa repliker, personangrepp eller andra otrevligheter går bort är väl knappast något vi måste motivera? Ändå är det inte helt ovanligt att somlig nätdejtare slänger iväg såna kommentarer av ”gammal vana”.

Gör inte det. Det får dig bara att framstå omogen, infantil och olämplig för en relation. Motsatsen är däremot bättre – men skriv alltid en komplimang med stil. Undvik sexuella anspelningar och grabbig jargong. Sånt finns det andra sajter att ägna sig åt.

No comments yet.

Kommentera