50plusmatch.se

50plus

tummeLämna ditt omdöme!

Har du varit medlem på 50plusmatch.se? Ditt omdöme är viktigt för oss!
Betygsätt 50plusmatch.se från 1 stjärna till 5, där 5 står för det högsta betyget.
Rösta här: 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,57 av 5)
" />

Loading...

infoOm 50plusmatch.se

Det är inte bara 20-åringar som upptäckt fördelarna med nätdejting. För dig som är 50 år eller äldre, vanligen omnämnt som ”50plussare”, finns det idag stora chanser att träffa kärleken på internet. Den absolut mest populära datingsidan i Sverige för dig som nått 50-strecken är 50plusmatch.se. 50plusmatch ingår i matchmedia, som bland annat driver datingsidan match4me.se, och här hittar du massor av datingsugna medlemmar från hela Sverige i åldern 50 och över. 50plusmatch.se är vidare att beteckna som en seriös datingsida, då de allra flesta medlemmar verkligen är ute efter att träffa en blivande partner. Det här är alltså inte en plats för dig som mest är ute efter att flörta eller skapa tillfälliga kontakter.
Själv matchningen på 50plusmatch.se tar avstamp i ett personlighetstest som varje nyregistrerad medlem går igenom. Detta personlighetstest är uppbyggt i 7 steg, mestadels i en enkel ”fråga-svar-struktur”. Syftet med testet är dels att ta reda på vem du är, och dels vem du vill träffa. Det är också med detta test som utgångspunkt som 50plusmatch.se ger dig förslag på intressanta medlemmar att ta kontakt med.

registeringSå registrerar du dig

  • Du börjar med att fylla i vilket användarnamn du vill ha, din epost, samt ditt kön och om du söker kvinna eller man.
  • Därefter gör du personlighetstestet i 7 steg.
  • Klart!

utrop 4 viktiga punkter

  • Det är gratis att registrera sig, och det är fritt att vara gratismedlem så länge du vill. 
  • Enkelt användargränssnitt som även personer med liten datorvana kan hantera
  • Sveriges största datingsida för personer över 50 år 
  • Lägger stor vikt vid medlemmarnas säkerhet och trygghet. Bland annat kontrolleras alla profiler manuellt innan de publiceras. Medlemmar som bryter mot webbplatsen Policy kan bli avstängda. En seriös, trevlig ton är ett krav på alla medlemmar.

# Tips på fler dejtingsajter:


Be2.se

e-darling

Parship

Shake My World