6 Oattraktiva egenskaper hos män enligt kvinnor

Smaken är som baken är ett uttryck som det ligger både mycket visdom och sanning i. Men det hindrar inte att kvinnor kan var rörande överens om vilka egenskaper hos män som inte är så sexiga.

För dig som man kan det vara bra att ha koll på inför en dejt. För dig som kvinna kan det väl mest vara roligt att läsa vidare och se om du håller med – eller lära dig något om hur andra kvinnor resonerar.

finansmannen1. Kvinnor tycker rent generellt att det är extremt oattraktivt med snålhet. Och det behöver inte innebära att kvinnan ifråga är en golddigger. För det finns såklart gradskillnader. En man som exempelvis drar fram miniräknaren (numera på mobiltelefonen) när notan ska pröjsas på krogen eller på restaurangen får sällan några pluspoäng.


2. Fåfänga är oattraktivt hos en man tycker de flesta kvinnor. Metrosexuell eller inte, men en man som har fler skönhetsprodukter än den gängse tjejen och som har svårt att röra sig utan en spegel i närheten, går sällan hem hos tjejerna.

Det är förstås helt ok att vara mån om sitt utseende, men i extremfallen blir det mest osexigt.

3. En man som säger att han älskar dig redan under era första dejter. En sådant påstående blir mest bara löjligt, då han inte ens hunnit lära känna dig än.

fafanga4. En självupptagen man är ofta en oattraktiv man enligt många kvinnor. Det är visserligen inget fel med att ha ambitioner och mål i livet, men när det går över gränsen och blir till ren och skär egoism blir det oattraktivt. Motsatsen är en man som bryr sig om andra, som lyssnar när du pratar, som har förmåga att känna och tycka om andra människor.

5. En man som är inte är vän av tvål och vatten. Kanske den mest uppenbara egenskapen som kvinnor ogillar. ”En man som luktar utedass får sällan kyssa vackra flickor” är en mening som inte rimmar, men som är lika sann för det.

6. En man som ljuger. Behöver inte förklaras. Lögnare går bort, män som vågar tala sanning och står för sina åsikter är sexigt. Det står typ i lagboken.

Läs mer om gratis dejting på nätet.