be2.se

tummeLämna ditt omdöme!

Har du varit medlem eller har annan erfarenhet av be2.se? Ditt omdöme är viktigt för oss!
Betygsätt be2se från 1 stjärna till 5, där 5 står för det högsta betyget.
Rösta här: 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,64 av 5)
" />

Loading...

infoOm Be2.se

Be2 är en av världens största koncept för datingsajter och finns i dagsläget representerade i 32 länder. Enligt statistk på Be.se ligger antalet registrerade medlemmar för närvarande på över 25 miljoner (det finns också information på andra sidor som talar om 19 miljoner aktiva singlar.) Men antalet medlemmar kan göra detsamma. Det viktiga är förstås att Be2 blivit en av Sveriges mest populära datingsidor på grund av att medlemmarna trivs här – och att det är fullt möjligt för vem som helst att träffa sitt livs kärlek här. Det kan också understrykas att Be2 fokuserar mycket mer på seriös matchmaking och på lättsam dating/flirting. Poängen med att gå med i Be2 är med andra ord att hitta någon att dela livet med. Detta är alltså en tjänst där man valt bort ytliga kontaktannonser och slentrianmässiga profilbeskrivningar till förmån för seriös matchmaking.

Be2:s datingkoncept ligger i linje med exempelvis Parship och e-darling och bygger på matchmaking med avstamp i vetenskapliga personlighetstester. Det är också med hjälp av dessa tester som Be2 kan erbjuda träffsäkra förslag på singlar som passar just dig.

registeringSå registrerar du dig

  • Först väljer du ett användarnamn och ett lösenord, samt anger om du är Man/Kvinna och om du söker Man/Kvinna
  • Därefter utför du Be2 personlighetstest, tar cirka 10-15 minuter
  • Klart att börja leta efter singlar!

utrop 6 viktiga saker

  • Det är gratis att registrera sig.
  • Be2 är en sida för dig som är ute efter ett seriöst förhållande.
  • För närvarande är könsfördelningen på Be2.se 57% kvinnor och 43% män
  • Med avstamp i ett professionellt utformat personlighetstest hjälper Be2 till med matchmaking och ger dig förslag på andra singlar som passar din personlighet.
  • Be2 jobbar aktivt med övervakning och säkerhet. Din epost och ditt telefonnummer är konfidentiella uppgifter, du bestämmer själv vem som får ta del av dina uppgifter och medlemmar som bryter mot Be2.s policy kan bli avstängda. Syftet är att skapa förutsättningar för en trygg och pålitlig dejtingsida för seriösa kontakter.
  • Blir du premiummedlem får du automatiskt ta del av Be2 kontaktgaranti. Denna garanterar att om du haft kontakt med färre än 10 andra medlemmar under din tid som premiummedlem som behöver du inte betala för att förlänga ditt medlemskap.

# Tips på fler dejtingsajter:


e-darling

Shake My World

Parship

Firstdate