Firstdate.com

f-date

tummeLämna ditt omdöme!

Har du varit medlem på Firstdate.com? Ditt omdöme är viktigt för oss!
Betygsätt Firstdate.com från 1 stjärna till 5, där 5 står för toppbetyg.
Rösta här: 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,43 av 5)
" />

Loading...

infoOm Firstdate.com

Firstdate.com är en relativt ny datingsida på nätet (grundades 2006) men har tack vare sitt enkla och smått brillianta datingkoncept snabbt utvecklats till en av Sveriges (och Nordens) största och mest uppskattade datingsajter. Totalt har Firstdate cirka en halv miljon medlemmar varav hälften, cirka 250 000, finns i Sverige.

Firstdate är också välkänt för att vara en mycket aktiv datingsajt. Enligt statistik så registreras en ny medlem i genomsnitt var 30:e sekund här. En stor del av populariteten har förstås att göra med sajtens ihärdiga marknadsföring i flera olika medier, men också på grund av den viktiga ”word-of-mouth”-effekten. De allra flesta som registrerar sig på Firstdate.com träffar nämligen någon de tycker om. Vilket är en ”effekt” och ett budskap som sprider sig snabbt till andra datingsugna singlar därute i landet. En annan viktig del i att så många väljer Firstdate.com har med enkelhet att göra. Det tar bara ett par minuter att registrera sig. Det är simpelt att söka efter andra singlar/medlemmar. Och det är lätt att få relevanta träffar på sina sökningar.

registeringGratis registrering på Firstdate.com

Det är gratis att registrera sig på Firstdate.com och att prova på de olika tjänsterna. Är du nöjd med tjänsten och vill fördjupa den kan du bli betalande medlem. Blir du betalande medlem så får du samtidigt ta del av Firstdates unika Träffgaranti (kallas också för 100% Träffgaranti). Denna garanti innebär att om du inte har träffat någon inom 6 månader så får du pengarna tillbaka.

Att registrera sig är enkelt:

  • Du fyller i din epost-adress i ett formulär samt ett par uppgifter om dig själv (ålder, kön och bostadsort).
  • I nästa steg kan du ladda upp en presentationsbild av dig själv. Detta är valfritt.
  • Slutligen svarar du på ett par enkla frågor om dig själv. Om exempelvis dina intressen, utseende och preferenser.

utrop 6 viktiga saker

  • Det är gratis att registrera sig.
  • Över 250 000 svenska medlemmar.
  • En av Nordens mest aktiva dejtingsajter.
  • Du väljer själv i vilken takt du vill dejta och interagera med andra medlemmar.
  • Som medlem har du möjlighet att tycka och tänka om tjänsterna och ge förslag på förbättringar. Firstdate är utvecklat med användarupplevelsen i första rum.
  • Blir du betalande medlem på Firstdate får du samtidigt ta del av sajtens unika ”100% Träffgaranti”. Detta innebär att du får pengarna tillbaka om du inte träffar någon på Firstdate inom 6 månader.

# Tips på fler dejtingsajter:


Be2.se

Match4me

Parship

Shake My World