Gratis dejting

Gratis dejtingDet finns flera bra alternativ för dig som vill prova gratis dejting på nätet. Är du seriös med dina ambitioner och vill testa gratis dejting för att verkligen träffa någon, så rekommenderar vi att du vänder dig till en etablerad dejtingsajt. För att göra ditt sökande lite enklare har vi sammanställt en lista med 9 dejtingsajter i Sverige där det är gratis att registrera sig och prova på.

lista-iconHÄR KAN DU REGISTRERA DIG GRATIS! pil

DEJTINGSIDA: ÅLDER: Prova? Betyg från våra besökare Mer info: Skapa provkonto:
20-50 år JA! 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,57 av 5)
" />
Loading...
Läs mer >>

20-45 år JA! 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,95 av 5)
" />
Loading...
Läs mer >>

20-50 år JA! 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,64 av 5)
" />
Loading...
Läs mer >>

20-45 år JA! 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,43 av 5)
" />
Loading...
Läs mer >>

20-50 år JA! 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,44 av 5)
" />
Loading...
Läs mer >>

20-45 år JA! 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,58 av 5)
" />
Loading...
Läs mer >>

20-50 år JA! 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,67 av 5)
" />
Loading...
Läs mer >>

20-45 år JA! 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,25 av 5)
" />
Loading...
Läs mer >>

50 år + JA! 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,57 av 5)
" />
Loading...
Läs mer >>

eDarling – Testa dejting för sofistikerade singlar!

edarling datingsidaeDarling är definitivt en av Sveriges hetaste datingsidor just nu (Många har fått upp ögonen för eDarling efter TV-reklamen som rullat ihärdigt de senaste månaderna.) Hursomhelst är detta en dejtingsajt för dig med höga krav på en partner. På eDarling är medlemmar ”högutbildade, sofistikerade singlar”. Det är enkelt att registrera och gratis att prova på tjänsterna så länge du vill. Läs mer om eDarling.

Shake My World – prova på dejting med massor av aktiviteter

Shake My World startade 2008 och blev direkt utsedd till Sveriges bästa dejtingsajt. Möjligen bottnar en stor del av framgången i nytänkande. Här är de vetenskapliga personlighetstesterna bannlysta och istället ersätta av fokus på glädje, flörting och massor av medlemsaktiviteter. På Shake My World ska dating vara kul! Seriöst men opretantiöst, gratis dejting att prova på och massor av trevliga singlar. Läs mer om Shake My World

Vad är gratis & när kostar det pengar?

Vad som är gratis dejting och vad för dejtingtjänster som kostar pengar kan skilja sig åt mellan olika dejtingsajter. Generellt sett är det oftast gratis att registrera sig, bli medlem, skapa en egen profil samt börja söka efter andra medlemmar. Detta kan man göra precis så länge som man själv vill. Det står dig också fritt att vara anonym precis så länge som du själv önskar. Poängen med att testa gratis dejting är helt enkelt att du ska få prova på dejtingsajtens tjänster och få en uppfattning om hur dating på nätet fungerar. Kort sagt att du ska bli ”varm i kläderna” innan du tar ett beslut om att eventuella bli betalande medlem – eller inte.

Prova på – vad innebär det rent konkret?

Att prova på gratis dejting innebär exempelvis att du får skapa en egen dejtingprofil, ladda upp en (eller flera) bilder på dig själv (alltid valfritt!), att du kan söka efter andra intressanta singlar, att du får förslag från dejtingsajten på andra medlemmar som passar din profil (”matchmaking”) – och liknande. Du är aldrig förpliktigad eller bunden att betala något, såvida du inte själv beslutar dig för att bli betalande medlem.

Gratis VS betalt medlemsskap – vad är skillnaden?

Det som skiljer gratis dejting från ett betalt medlemsskap är generellt sett är den betalande medlemmen får tillgång till ett bredare utbud av funktioner på dejtingsajten. Det kan handla om allt ifrån bättre matchning, möjligheten att ta kontakt med andra medlemmar, till att kunna ladda upp fler och bilder, eller kanske videos och musik, sin sin profil. Exakt vad som ingår i ett betalt medlemsskap, vilka villkor och priser som gäller, måste du läsa om på respektive dejtingsajt.

Nätdejting VS Dejting på krogen

Det som känns schysst med att prova på gratis dejting är att man på så vis skyddar sig ifrån att ”köpa grisen i säcken”. Att man först och främst får testa tjänsterna innan man beslutar sig för att gå vidare. Och är du seriös med dina ambitoner att träffa den rätta, så är dejting på nätet mycket mer prisvärt i jämförelse med det vanligaste alternativet: dejting på krogen. Räkna själv på vad en kväll på krogen går loss på. Och jämför sedan detta mot möjligheterna att träffa hundratals andra seriösa singlar online för några hundralappar i månaden. Då inser du snabbt att nätdejting både ger dig större möjligheter att träffa en partner och kostar mycket mindre än andra alternativ.