Match.com

tummeLämna ditt omdöme!

Har du varit medlem på Match.com? Ditt omdöme är viktigt för oss!
Betygsätt Match.com från 1 stjärna till 5, där 5 står för det högsta betyget.
Rösta här: 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,44 av 5)
" />

Loading...

infoOm Match.com

Match.com är idag en av Sveriges mest populära dejtingsajter, oavsett vilken åldergrupp eller kön du tillhör. Totalt finns här cirka 400 000 medlemmar och varje dag hittar 55 personer sin framtida partner på Match.com (enligt statistik från en undersökning som SIFO utförde 2009), vilket måste betecknas som en smått fantastisk siffra. Det är ingen överdrift att påstå att Match.com är en av Sveriges absolut mest levande dejtingsajter. Man skulle också kunna översätta statistiken ungefär såhär: på Match.com spirar kärleken varje dag och här hittar du massor av singlar från alla Sveriges alla platser och hörn som letar efter ett förhållande. Är du seriös med att hitta en framtida partner är det här definitivt en av platserna du ska leta på. Det är dessutom gratis att registera sig på Match.com och du kan i lugn och ro söka efter medlemmar precis när du känner för det.

Så går det till att registrera sig och söka singlar
En annan fördel med Match.com är att den pedagogiska strukturen på webbplatsen. Det är enkelt att registrera sig och det är enkelt att söka efter andra medlemmar/singlar. Du som har väldig liten datorvana behöver följaktligen inte vara orolig; du kommer snabbt att förstå dig på hur du ska använda tjänsterna på Match.com.

registering5 steg som du går igenom när du registrerar dig

1. Du börjar med att registrera dina konktaktuppgifter: din epost samt ett par grundläggande uppgifter om dig själv såsom din ålder, kön, bostadsort och vilken åldergrupp av singlar som du är intresserad av.
2. I nästa steg behöver du bekräfta din registrering. Match.com skickar ett mejl till den epost-adress du angav, och i detta mejl finns en länk som du klickar på för att bekräfta din registering.
3. Därefter fyller du i ett enkelt formulär med frågor. Frågorna syftet till att andra medlemmar ska få en uppfattning om vem du är. Du väljer själv vilka frågor du vill svara på och vilka du väljer alternativet ”jag vill inte svara” eller ”det vill jag inte berätta”. Frågorna rör exempelvis din relationsstatus, ditt utseende och dina intressen.
4. Därefter kan du ladda upp en bild på dig själv. Detta är valfritt.
5. Slutligen kan du beskriva dig själv i ett par kort meningar.

utrop 6 viktiga punkter

  • Fördelningen av män och kvinnor är ungefär 50/50.
  • Den genomsnittliga medlemmen är i åldern 25-45 år.
  • Det är gratis att registera sig.
  • Du är anonym så länge du vill.
  • Du väljer att ta kontakt med andra medlemmar först när du själv är redo.
  • Du kan använda tjänsten ”Match Affinity” för att göra mer avancerade sökningar efter passande partners. Bland annat tar Match Affinity hänsyn till dina värderingar, din livstil och andra mjuka ”värden” för att matcha dig med rätt partner. Utifrån resultaten från ditt matchningsresultat och information som till exempel ålder och bostadsort, får du därefter en lista på personer kan passa dig.
  • Match.com är en sajt avsedd för dig som verkligen vill hitta en livskamrat, någon att dela vardagen med. Det är sålunda inte en dejtingsajt för dig som är ute efter ”one-night-stands” eller flyktiga förhållanden. Är du inte seriös med dina avsikter, bör du välja en annan sida.

# Tips på fler dejtingsajter:


Be2.se

Spraydate

Parship

Shake My World