Nätdejtingens framgångsfaktor nummer 1 – en vinnande attityd

Att ha en vinnande attityd låter en smula löjligt. Ett uttryck som hämtat ur någon slentriansmässigt ihopplåstrad självhjälpsbok från tidigt 90-tal.

vinnarattitydMen faktum är att oavsett vilka associationer du får att uttrycket, så är det centralt för att bli en framgångsrik nätdejtare. Nu är långt ifrån alla människor begåvade med en vinnande attityd.

De flesta av oss har ganska så svajigt självförtroende. Men det finns knep och råd för hur man blir bättre, för hur man med hjälp av tankar och föreställningar om sig själv kan utstråla en högre grad av självförtroende och egenvärde.

Egenskaper som de allra flesta anser vara väldigt attraktiva.


Ett välkänt knep bland relationspsykologer och dejtingexperter är följande: Du kommer att bli intressant, om du själv tycker att du är intressant. Tipset är med andra ord att helt utan betänkligheter ALLTID utgå ifrån att ALLA andra singlar är intresserade av dig. Det låter kanske märkligt, men prova – det fungerar faktiskt.

Varför?

Jo, för att de flesta människor attraheras av självsäkra personer som vet sitt eget värde.

Observera att vi inte avser ett slags vulgär egoism eller narcissism när vi talar om självsäkerhet.

Det är inte alls samma sak, snarare motsatsen. Egoister kan i förlängningen bara attrahera en enda person: sig själva! Självsäkerhet är lite vad det låter som. När man känner sig trygg med sig själv och har god insikt i både sina styrkor som svagheter.

Du kan också öva genom att skriva ner allt som är bra med dig själv, alla komplimanger du fått och vad du tror att dina bästa kompisar gillar hos dig. Läs sedan detta då och då som en påminnelse om dina bästa egenskaper.

En singel med bra självförtoende i dejtingvärlden tänker på sig själv som speciell. Och är säker på att den som dejtar han eller hon kommer att få träffa en unik och intressant människa. En singel med bra självtroende resonerar ungefär såhär:

”Om du för chansen att gå på en dejt med mig, så kommer du glömma alla andra dåliga dejter du varit på, och äntligen känna att du hittat rätt.”

# Tips på bra dejtingsajter:


Be2.se

Spraydate

Parship

Shake My World
No comments yet.

Kommentera