Parship.se

tummeLämna ditt omdöme!

Har du varit medlem på Parship.se? Ditt omdöme är viktigt för oss!
Betygsätt Parship.se från 1 stjärna till 5, där 5 står för det högsta betyget.
Rösta här: 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,58 av 5)
" />

Loading...

infoOm Parship.se

Parship tillhör definitivt det segment av dejtingsidor som verkligen går in för sin roll som matchmaker. I Sverige har Parship.se cirka 55 000 medlemmar med en relativt jämn könfördelning – något fler kvinnor än män enligt senaste statistiken (cirka 45% män, 55% kvinnor).

I segmentet för dejtingsidor tillhör Parship.se toppskiktet av seriösa matchmakingsidor. Vilket rent konkret innebär att hela syftet med att gå med i Parship är att hitta en ny partner. Är du mest ute efter att flörta, snacka strunt eller tillfälliga kontakter, gör du bäst i att vända dig till någon annan sida. Det är nämligen ingen tillfällighet att Partnership marknadsför sig som matchmakingsajten ”för singlar med höga krav”.

När du registrerar dig på Parships får du först utföra ett så kallad personlighetstest. Och Parships personlighetstest är sannolikt, tillsammans med e-darlings Idealpartnertest, det mest djuplodande och vidflyftiga personlighetetstest som existerar på svenska datingsidor.

För dig som verkligen är seriös med att hitta en framtida partner är detta förstås ett utmärkt test att ta avstamp från.

Dels hjälper det dig att kommunicera vem du är och vad du vill till andra singlar på ett brett plan, samtidigt som du också får en tydlig uppfattning om personlighet och viktiga karaktärsdrag hos andra singlar.

Principen är ju inte direkt svårbegriplig: ju mer du vet, desto högre blir också sannolikheten att du väljer rätt. Och ju mer Parship ver om sina medlemmar, desto bättre matchmaker går det att vara. Det kan också vara viktigt att påpeka att detta test är framtagen av relationerexperter och forskare, och bygger på nästan ett halvt sekels forskning inom relationspsykologi. Det är heller inte ett test som gör några enkla antaganden av typen ”lika barn leka bäst”, som många verkar tro.

Att hitta en partner behöver nämligen inte vara liktydigt med att hitta någon som är ”lik” dig i massa avseenden. Det kan lika gärna handla om att hitta någon som kompletterar dig och din personlighet.

registeringSå går det till att registrera sig

1. Du börjar med att fylla i några enkla uppgifter om dig själv:
– Jag är kvinna/man, jag söker kvinna/man + din epost och ett lösenord som du väljer.
2. Därefter kommer du direkt till Parships personlighetstest. Såhär står det i introduktionen: PARSHIP-testet bygger på att du svarar ärligt och spontant och det tar cirka 10-15 minuter. Direkt när det är färdigt får du dina första partnerförslag och en detaljerad personlighetsprofil baserad på ditt testresultat.
3. När du utfört personlighetstestat är du klar!

utrop 5 viktiga saker om Parship

  • Det är gratis att registrera sig om börja söka efter singlar.
  • Har drygt 55 000 medlemmar, övervägande del är kvinnor.
  • Använder ett unikt, vetenskapligt personlighetstest för att matcha singlar.
  • Du kan vara anonym så länge du vill.
  • Är en sida för dig som verkligen är seriös med att hitta en framtida partner.

# Tips på fler dejtingsajter:


Shake My World

e-darling

Parship

Be2.se