Shake My World

shaker dejting

tummeLämna ditt omdöme!

Har du varit medlem på Shake My World? Ditt omdöme är viktigt för oss!
Betygsätt Shake My World från 1 stjärna till 5, där 5 står för det högsta betyget.
Rösta här: 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,95 av 5)
" />

Loading...

infoOm Shake My World

Shake My World startade 2008 och blev direkt utsedd till Sveriges bästa dejtingsajt av InternetWorld. Såhär löd juryns motiveringen ”[På Shake My World tas] dejtingbegreppet till en ny nivå. Fokus ligger på aktiviteter tillsammans med andra medlemmar. Användarna kan lätt beskriva vad de tycker om att göra. Sajten är snygg, ren och lättnavigerad.”

Det som skiljer Shake My World från klassiska datingsajter (som exempelvis E-darling och Parship ) är fokuseringen på just aktiviteter och träffar mellan singlarna. Varje vecka arrangerar medlemmarna på sajten roliga ”get togethers” som du kan välja bland. Dessa innefattar massor av olika aktiviteter; det kan röra sig om allt från att ta en öl på puben, afterwork och middagar, till sportaktiviteter och att gå på konsert tillsammans.

Shake My World ger alltså inte mycket för vetenskapliga datingprofiler och personlighetstester. Här handlar dating istället om att ha kul, om umgänge och att träffas under ordfande former. Shake My World är med andra ord inte en dejtingsida för dig som vill gömma dig bakom en anonym profil och häcka framför datorn. Men för dig som tycker om aktiviteter, som gillar att träffa nya människor och som tycker att upplevelser är en del av dejtingvärldens naturliga flora, ja, då är Shake My World förmodligen ditt nya Sangri-La.

registeringSå registrerar du dig på

1. Du väljer ett användarnamn och anger din epost. Alternativt kan du använda din Facebook-profil för att registrera dig.
Registrerar du dig manuellt anger du ditt kön, ålder, postnummer och om du söker kvinna eller man.
2. Klart.

utrop 5 viktiga punkter

  • Det är gratis att registrera sig.
  • Det är gratis att söka efter andra medlemmar, använda de olika matchningsfunktionerna, samt att signa upp sig på aktiviteter.
  • Blev 2008 utnämnd till Sveriges bästa datingsajt av Internetworld (har under 2009 & 2010 legat på InternetsWorlds listan över Sveriges 100 bästa webbsajter alla kategorier.
  • Har drygt 60 000 svenska medlemmar, över hälften är kvinnor.
  • Medlemmarna arrangerar varje månad hundratals aktiviteter och evenemang som du kan delta i.

# Tips på fler dejtingsajter:


Be2.se

50plusmatch

Parship

e-darling