Spraydate.se

tummeLämna ditt omdöme!

Har du varit medlem på Spraydate.se? Ditt omdöme är viktigt för oss!
Betygsätt Spraydate.se från 1 stjärna till 5, där 5 står för det högsta betyget.
Rösta här: 1 Stjärna2 Stjärna3 Stjärna4 Stjärna5 Stjärna (3,67 av 5)
" />

Loading...

infoOm Spraydate.se

Spraydate.se är en av Sveriges absolut största och mest välbesökta datingsidor med drygt 800 000 svenska medlemmar. Spraydate är också en av de första datingsidorna i Sverige, med rötter i begynnelsen anno 1999 (ja, det fanns faktiskt Internet då…)

Mot bakgrund av denna erfarenhet behöver vi väl knappast påpeka att Spraydate verkligen är duktiga på det här med dating på nätet? Men det är inte på grund av gamla meriter som du ska välja Spraydate. Du ska välja Spraydate för att det är en av de mest användarvänliga och levande datingsajterna på nätet…alla kategorier. Här får du helt enkelt mer valmöjligheter, fler medlemmar att träffa och ett nytt, fräscht gränssnitt att flirta/kommunicera med.

Många gratisfunktioner
Det ska också nämnas att Spraydate är duktiga på att integrera andra sociala medier i sin ”dejtingmix”. Vilket bland annat innebär att man numera kan synka Spotify med sin medlemssida, så att du kan få koll på musiksmaken hos potentiella flirtar – och visa för andra vilken musik du tycker om. (Detta är förstås valfritt).

Det ska även understrykas att du får tillgång till massor av funktioner på Spraydate helt gratis. Detta skiljer Spraydate från de flesta andra dejtingsidor, där du vanligtvis måste betala för att ta kontakt med andra medlemmar.

Det behöver du inte på Spraydate. Här kan du exempelvis skapa en egen profil med bild, söka på andra medlemmar, skicka och svara på meddelanden, maila och chatta, samt gå med i grupper, helt kostnadsfritt. (Som betalande medlem får du tillgång till ännu fler funktioner, som exempelvis bildsök, maffigare gästbok och en bättre placering av din profilbild.)

registeringSå registrerar du dig

1. Du börjar med att fylla i ett formulär med ett par uppgifter om dig själv. Exempelvis epost, kön, ålder, bostadsort, samt om du söker en kvinna/man och i vilken ålder.
2. Spraydate skickar ett aktiveringsmejl till din epost.
3. Logga in på din epost och klicka på aktiveringslänken.
4. Börja dejta!

utrop 5 viktiga saker

  • Det är gratis att registrera sig och börja dejta.
  • Är en av Sveriges äldsta datingsajter, har funnits sedan 1999.
  • Har cirka 70 000 besökare varje dag, drygt 800 000 medlemmar totalt i Sverige.
  • 40 personer träffar kärleken på Spraydate varje dag.
  • Spraydate arbetar aktivt för en trygg och säker dejtingtjänst. Vid behov kan du exempelvis blockera andra medlemmar från att besöka din sida.