Det finns flera olika ingredienser bakom e-darlings nuvarande framgångsrecept. E-darling är nämligen en ganska så ny bekantskap i segmentet för dejtingsidor på nätet, men har redan drygt 55 000 medlemmar bara i Sverige.

Det finns inget som pekar på att denna popularitet kommer stagnera. Tvärtom. Genom ihärdig marknadsföring och ett unikt koncept för dating på nätet, har e-darling alla förutsättningar att fortsätta röna framgångar bland Sveriges dejtingsugna singlar.

Framförallt är det här en dejtingsida för dig som verkligen är ute efter att träffa en partner för livet: någon som passar just dig och din unika personlighet.

Vi på Datingpanatet.com tror vi att en stor del av framgångskonceptet ligger i E-darlings unika förmåga att para ihop singlar som passar för perfekt för varandra.

Och detta görs inte slentrianmässigt eller lite sådär på en höft, utan via en högst vetenskapligt utformad metod. Denna metod kallar EDarling för Idealpartnermetoden. Idealpartnermetoden utgår från ett personlighetstest utformat av relationsforskare och pskykolger.

Precis som namnet avslöjar är målsättningar att para ihop medlemmar som är ideala för varandra.

Så går det till att registrera sig

  1. Du börjar med att ange om du är kvinna/man och om du söker kvinna eller man samt ange din epost-adress.
  2. Därefter fyller du i Personlighetstestet som ligger till grund för Idealpartnermetoden. Testet består av 10 olika delar – i den första delen anger du ”vanliga” fakta om dig själv såsom ålder, yrke, längd, om du vill ha barn etc. Resterande nio delar är mer djuplodande och består av följande steg: Självbeskrivning,
  3. Karaktärsegenskaper, Dina starka sidor, Livsinställning, Intressen, personlighet, Förhållanden & Uppfattningar. I varje enskilt steg får du svara på påståenden om dig som person, om dina värderingar men också vilka egenskaper som du tycker är viktigt hos en framtida partner.
  4. När du är klar men en del i testat kan du logga ut eller välja att fortsätta någon annan gång. Eller så kör du klart alltsammans direkt.

5 viktiga saker om denna sida:

  • Gratis att registera sig.
  • 55 000 medlemmar i Sverige.
  • Tydlig fokus på att matcha samman medlemmar som passar för varandra.
  • Varje medlem genomför ett vetenskapligt baserat personlighetstest och får därefter individuellt anpassade partnerförslag.
  • Alla profiler granskas manuellt av eDarling, vilket skapar förutsättningar för hög säkerhet och trygghet.